Verfrissende inspiratie

Ongetwijfeld wil jij ook bijdragen aan een mooie sportomgeving. Maar waar kun je beginnen zonder meteen ontdekt te worden als vaste vrijwilliger? Met NKS kun jij jouw bijdrage doen, op thema's die jij belangrijk vindt en in de tijd die jij beschikbaar hebt. Meld je aan en je krijgt op dit zeer dynamische platform een eigen pagina waar je alle activiteiten op jouw sportvereniging(en) en die van je kinderen kunt volgen. Veel plezier met bijdragen aan je sportvereniging.

Nieuwe Kansen Sport | Postbus 1018 | 5140 CA Waalwijk
 06 - 4111 8327 | info@nieuwekansensport.nl

NKS Academie

Introductie NKS Academie

Introductie NKS Academie

Jij kunt bij Nieuwe Kansen Sport op vele manieren kennis en ervaring opdoen. Van het volgen van trainingen (online of op locatie), het doen van een kennistest tot aan persoonlijke begeleiding door een docent. Van losse clinics tot lang lopende opleidingen.

  

MISSIE: een leven lang leren maakt actief zijn in de sport van meer waarde.

  

     

Waarom NKS Academie?
Het trainingsprogramma is nu ook geschikt voor meer sporten en meer kaderleden.Het doel is: regionale trainingen bieden voor iedereen in de breedtesport. Toegevoegd is Blended Learning.

   

Blended learning
Blended learning bestaat uit een mix van theorie, oefenen in een trainingssituatie, oefenen in de praktijk, 1 op 1 begeleiding  en contact houden met medecursisten om echt in verandering te komen en van een verbetering te genieten in de praktijk. In NKS Academie is Blended learning de manier van werken. Als docent kun je niemand iets leren, je rol is om informatie zo over te dragen dat de ander zijn eigen leerproces aanzet.

   

Persoonlijke ontwikkeling = clubontwikkeling
NKS Academie gelooft dat een leerproces begint bij de behoefte aan persoonlijke ontwikkeling, gevolgd door het opnemen van theorie, afgewisseld met het durven aangaan van het experiment, verbeteren vanuit je praktijkervaringen en samen met anderen het proces van steeds beter worden levend houden. NKS Academie geeft mogelijkheden voor tijdefficiënt, vanuit de praktijksituatie en met persoonlijke aandacht leren. Dan is niets leuker en effectiever dan de blended learning aanpak van NKS Academie. NKS Academie gaat meteen dit najaar al in actie om de train-de-trainer clinics uit te breiden met blended learning-aspecten.

  

NKS Academie biedt meerwaarde voor alle betrokkenen:

Deelnemers: activiteiten in je eigen regio en online trainingen, opbouw van je curriculum, licentiepunten, online toegang tot jouw persoonlijke omgeving en online inschrijven.

Docenten: realtime inzicht in opbouw deelnemerslijst, deelnemers online te contacten voorafgaand aan een training, korte lijnen in de organisatie, persoonlijke ontwikkeling in de docentengroep.

Sportclubs: vaste structuur van bijscholingen, invloed op trainingsprogramma, lage kosten, samenwerking met de sportbond, realtime online inzicht in afgenomen trainingen, ondersteuning in opleidingsplan voor sporttrainers / vrijwilligers. Maatwerk mogelijk.

Sportbonden: efficiente organisatie, lage kosten, delegeren van organisatorische werkzaamheden, aanhaken bij gelijksoortige trainingen binnen de sport (EHBSO, inspanningsfysiologie, werven vrijwilligers) en alle ruimte voor maatwerk in sportspecifieke technische en tactische trainingen.


Vraag ons naar de mogelijkheden van trainingen om verbeteringen in de sportvereniging op jouw manier te realiseren.

   

Zodra je deelneemt aan een online training, een vragenlijst of een activiteit vind je op deze pagina de linkjes naar de betreffende onderwerpen.

  

Veel succes!


Cooperatie NKS
Team Nieuwe Kansen Sport

Presentielijsten voor gastheer en docent

Presentielijsten voor gastheer en docent

 

Activiteiten en clinics.
Schrijf je hier in!