DOE MEE!

Nieuwe Kansen Sport verenigt leden van een sportvereniging. Online én op de club.

 

De sportwereld krijgt steeds maar meer taken en kansen toegeschoven om bijdragen aan de maatschappij te leveren. En tegelijkertijd zijn bestuur, kader en de vaste kern van vrijwilligers volbezet om de club draaiende te houden. Het blijkt lastig om leden van de eigen vereniging te bereiken en tot actie aan te zetten. Iedereen heeft het druk en de sportvereniging staat niet bij iedereen bovenin de prioriteitenlijst.

 

Daarom Nieuwe Kansen Sport:

 

Meld je aan om in de community rond te kijken en mee te doen:

Wanneer je hieronder jouw naam en e-mail adres invoert en verzendt, ontvang je een bevestigingsmail met gegevens waarmee je in kunt loggen.

 

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*

 

Als je ingelogd bent kun je in het online stadion van jouw vereniging rondkijken hoe andere leden een activiteit hebben opgepakt. Je geeft een high-five om je enthousiasme over een idee te tonen. Bij een lopende actie van een ander plaats je een korte tip omdat je niet meer tijd hebt om je met dat onderwerp te bemoeien. Een ander onderwerp trekt je aandacht en je meldt je aan om een keer mee te praten met het groepje dat daarmee bezig is.

 

Als je inlogt en je bij jouw vereniging aansluit zal het je wel duidelijk worden: wat gebeurt er veel om de club, ook jouw sportvereniging, draaiende te houden. Leuk om te zien wie wat doet. Van sommige mensen die in jouw trainingsgroep zitten wist je niet eens dat zij in de verenigfing een of meer taken op zich hebben genomen. Fijn ook om daar ook wat meer bij betrokken te zijn. Op Nieuwe Kansen Sport heb je in één oogopslag een goed beeld van wat er allemaal op de vereniging of binnen een bepaald thema gebeurt.

 

Zelf in actie

Als je zelf in actie wilt komen dan kan dat ook. Bij veel thema's zijn deskundigen beschikbaar die je direct een mailtje met een vraag kunt sturen of je gaat naar een meeting over het onderwerp van jouw interesse in de regio. Je start een verbeteractie en iedereen van de club ziet meteen dat jij iets bent begonnen. Leuk om meteen een paar eerste reacties te lezen, dat motiveert om door te zetten. Ben je eenmaal van start dan ontstaat er vanzelf een groepje mensen dat er samen met jou de schouders onder wil zetten. Hopelijk lukt het om een paar verbeteringen door te voeren met ondersteuning van het bestuur of commissies.

 

Bestuur

Voor het bestuur van een sportvereniging biedt Nieuwe Kansen Sport een uitgelezen kans om de visie en het beleid per thema kort te omschrijven. En leden uit te nodigen op de thema's die aandacht behoeven mee te denken, en mee in actie te komen. De communicatie én de actie wordt gafaciliteerd.