Verfrissende inspiratie

Ongetwijfeld wil jij ook bijdragen aan een mooie sportomgeving. Maar waar kun je beginnen zonder meteen ontdekt te worden als vaste vrijwilliger? Met NKS kun jij jouw bijdrage doen, op thema's die jij belangrijk vindt en in de tijd die jij beschikbaar hebt. Meld je aan en je krijgt op dit zeer dynamische platform een eigen pagina waar je alle activiteiten op jouw sportvereniging(en) en die van je kinderen kunt volgen. Veel plezier met bijdragen aan je sportvereniging.

Nieuwe Kansen Sport | Postbus 1018 | 5140 CA Waalwijk
 06 - 4111 8327 | info@nieuwekansensport.nl

E-book Opnieuw verenigen

E-book OPNIEUW VERENIGEN


Hoe komen vraag en aanbod bij elkaar in de participatiesamenleving?


Van back to basics naar back to the future


Dit e-book is voor iedereen die handvatten zoekt voor Opnieuw verenigen in de geïndividualiseerde samenleving van Nederland. We snappen met elkaar het concept van de participatiesamenleving maar struikelen regelmatig bij de stappen op weg daar naartoe. Dit e-book geeft in deze eerste versie geen oplossingen.
De oplossingen zitten in onszelf, in de sociale mens die hunkert naar sociale cohesie.


Dit e-book toont een andere manier van kijken. De voorbeelden zijn ontleend aan de sport waar sportverenigingen kampen met een tekort aan vrijwilligers en een overschot aan ouders die de sportvereniging als kinderopvang gebruiken.
De kunst van vernieuwen is het oude loslaten zonder het goede te verliezen. Daarom back to the future!


Nieuwe Kansen Sport wil kennisdeling bevorderen.
Deel een idee met ons hoe jij een klein beetje of heel veel bestuurlijke vernieuwing zou willen toevoegen in een sportvereniging? We noemen je naam niet als we jouw idee weer met anderen delen of in de volgende versie van het ebook toevoegen. Mogen we je naam wel noemen, zet dat dan in de tekst erbij.

    

 

Jouw idee voor bestuurlijke vernieuwing in de sportvereniging:
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*

    

*) Als je wilt kun je je ook registreren in de community van
   Nieuwe Kansen Sport!